BilEier.no
Forsiden

Trenger du verksted?

  • Legg inn en forespørsel, velg aktuelle verksteder, og motta tilbud. Så sparer du kanskje tusenvis av kroner!
  • Du står helt fritt til å akseptere eller avslå tilbudene du får
  • Vi varsler deg når neste EU-kontroll nærmer seg!
Tjenesten er gratis og medfører ingen forpliktelser

Øysand Billakk ASØysand Billakk AS har 4 ansatte. Lakkeringsarbeid utføres av fagutdannede lakkerere. Vi bruker Standox system som gir oss trygghet i kvaliteten.

Våre tjenester:

Lakkering av alle overflater (ikke bare biler)

Småoppretting av karroseri

Polering av alle overflater (ikke bare biler)

Andre tjenester:
Salmaker tjenester

Total renovering av veteran biler

Total renovering av bilinnteriører

Ruteskift og reparasjon

Vi har fokus på seriøsitet, ansvar og kvalitet. Med vår erfaring med både private og proffe kunder, er vi trygge på at kundene også oppfatter oss slik.

Vi tilbyr en kombinasjon av kvalitet og lavpris som er det optimale valget når man skal velge leverandør av tjenester! Vi er også opptatt av å gjøre ting riktig på første forsøk og ikke bruke mere kunde sin verdifull tid.

Vi jobber til vi er ferdige. Om jobben krever ekstra innsats, skal vi være de siste som går hjem. Vi er helgåpne hvis dette må til.Siste omtaler: Skriv ny
KvalitetPrisKommentarDato
Fikk lakket opp 6 limtre stoler, kjøpt på Interia for noen år siden. Når jeg fikk disse tilbake fra Øysand Billakk hadde de bedre finish en når de kom fra Interia!! Har nå brukt de ca et år, og stolene er like fine! Dyktige karer/håndtverkere! Jeg har ikke sjekket pris andre steder for jobben, men ut fra resultatet betalte jeg gladlig! Eirik Jetne 11.10.2012
Meget bra service og kvalitet på arbeid som ble gjort på min bil. Den hadde en ganske stor skade på venstrefront, dette ble fort fikset og d vises ingenting på bilen nå!!! 08.10.2012
Meget fornøyd med utført arbeid og kunne ikke tenke meg å bruke annet verksted ved neste anledning.Leverte bilen med moderate skader på onsdag og fikk bilen ferdig på mandag!!!
Kunne ikke tro på dette :)))

Karin fra Trondheim
08.10.2012
Jeg fikk god forklaring på hva som skulle gjøres, forhåndspris, rask utføring av arbeidet og en upåklagelig jobb til priser ingen andre kan tilby maken til. Dersom min erfaring er representativ tror jeg man skal lete lenge etter et bedre alternativ. Anbefales varmt! 24.11.2011
Løp og bestill time hos de gutta!
Verdt å satse på dem!
Kvalitet og effektivitet man skal få!
Anbefales!
23.11.2011
De var hjelpsomme og veldig hyggelige. De brukte kort tid på oppretting og lakkering av skadene, jeg er meget fornøyd med resultatet.
Kan absolutt anbefales.
23.11.2011
Øysand Billakk as. Rask, effektiv, god jobb, til riktig tid og rimelig. Firmaet kan anbefales til alle. 23.11.2011
Har nå brukt Øysand Billakk på en del jobber, og de leverer et utrolig bra arbeide, samt at de holder ord når det gjelder tid for ferdigstillelse.
Det er et firma jeg trygt vil annbefale alle andre og bruke.

Eian Bil
19.11.2011  Copyright © 2018 BilEier.no Personvern/cookies