BilEier.no
Forsiden

Trenger du verksted?

  • Legg inn en forespørsel, velg aktuelle verksteder, og motta tilbud. Så sparer du kanskje tusenvis av kroner!
  • Du står helt fritt til å akseptere eller avslå tilbudene du får
  • Vi varsler deg når neste EU-kontroll nærmer seg!
Tjenesten er gratis og medfører ingen forpliktelser

Bilsenteret ASHvorfor være liten kunde i et stort verksted, når du kan være stor kunde i et lite verksted.
Bilverksted alle merker.

Vi har universaldiagnose til alle bilmerker,
og spesialdiagnose som programerer osv til
BMW, Mercedes, VW, Audi, Jaguar, Land Rover, Peugeot, Citroen, Renault, Dacia og Volvo.

Vi hjelper deg på dagen om nødvendig.

Salg og montering av Eberspracher

Rask service

EU-kontroll alle merker fra kun kr. 650,00.
Service og alle verkstedtjenester.
Dekkverksted. Dekkhotell.

Vi har eget MC verksted.
Vinterlagring av scooter, moped, mc og bil osv-

Bruktbilutleie fra kr. 150,00 pr. dag
Besøk vår hjemmeside

Siste omtaler: Skriv ny
KvalitetPrisKommentarDato
Tusen takk for super og kjapp service, både EU og 120000 km service til en kjempepris :) Pluss at jeg fikk låne bil gratis mens dere gjorde min lille Chica glad og fornøyd og kan holde seg gående enda mangemange kilometer til :)

Anbefales på det absolutt varmeste :)
20.01.2016
Etter gjennomført EU-kontroll i Oslo (hos et annet verksted), fikk jeg pris på utbedringer hos andre verksteder i prissjiktet 7200-12000 kr.

Bilsenteret AS ga meg en pris ca 25 % lavere enn det billigste tilbudet jeg hadde fått fra øvrige verksteder, og det med gratis lånebil inkludert.

Topp service hos et rimelig og bra verksted, som jeg trygt kan anbefale.
30.11.2015
Hentet inn tilbud på vinterdekk, fikk god service og raskt levert. Prisen ble også som avtalt.
Anbefales
29.10.2015
Jeg fikk time på dagen etter å ha lagt ut forespørsel på bileier.no. Jeg utbedret en liste med mangler fra EU kontroll. Jeg fikk gode priser og gratis lånebil. Prisen var i utgangspunktet lavere enn hos Konkurrentene (Ja jeg sjekket grundig) men overraskelsen ble enda større da prisen ble mindre enn avtalt. God oppfølging og hyggelige folk. Grunnet rushtid og trafikk holdt de oppe litt lengre så jeg rakk å hente ut bilen igjen samme dag også. Kan vel bare si at det gikk veldig bra denne gangen. Jeg er fornøyd!!!
15.09.2015
Lureri og fanteri.....
Hadde eu-kontroll og fikk en laaang smørbrødliste deriblandt ting som var skiftet relativt nylig. Tok ny eu hos NAF og endte opp med bare noen bagateller.
Sitter med en følelse av at de prøvde å lage jobb for seg selv for jeg skulle få rabattert kontrollavgift om jeg foretok rep der..... :/
08.05.2014
Jeg bøyer meg bakover for Bilsenteret AS på Rudsletta. Da jeg leverte bilen på Bilxtra på Storo sa de at jeg måtte forvente å bekke 10.000 kr for å få den EU-godkjent, og ikke minst vente i 3-4 dager (uten bil). Hentet den i dag, 1 dag etter jeg leverte den, hadde gratis lånebil og det ble 4600,- Jeg kommer aldri til å bruke noen andre så lenge jeg er sørafor. Vanvittig god kundeservice hadde de også! Anbefales på det sterkeste. 11.04.2014
Har hatt service på Subaru og Citroën. God pris, god service og ingen overraskelser. Har også fått lånebil. Absolutt å anbefale. Slutt på merkeverksted for min del 16.03.2013
Fungerte helt fint. Arbeidet var gjort raskt og profesjonell. Ringte dem for å kjøre EU kontroll . Det fikset ale mangel på rimelig pris. Kort ventetid 11.03.2013
Fikk et tilbud som var halvparten av et annet tilbud. Fikk skifte registerrem på bilen.
Rask og god service bruker selvsagt de igjen
29.08.2012
Hvis det er fylt for mye olje på din bil ved service, burde du kommet innom. Hvis det er tilfelle. Det brukes påfyllingspistil med telleverk ved fylling av olje + at den peiles etterpå. 27.08.2012
Måtte bytte luftfilter og tappe olje etter service hos Bilsentret. Oljenivå var langt over max grensa. Mye av oljen kom gjennom luftinntak til luftfilteret. Luftfilter koster over 300kr. :( 30.04.2012
Jeg måtte erstatte dynamo og Bilsenteret var den billigste med stor margin. Jeg ankom 7.50 og jobben var gjort kl. 9.00. Jeg ble også tilbudt gratis leiebil - og mens jeg ventet ble to andre kunder tilbudt det samme. Jeg ble virkelig imponert over service nivå og bilen har fungert perfekt etterpå! Jeg vil HELT SIKKERT komme tilbake til dette verksteded for EU kontroll. Prisen jeg betalte var litt mindre enn avtalt! 01.02.2012
Fikk tilbud via bileier.no på bytte av bremseklossser.
Rimelig pris, kort ventetid, topp service.
Anbefales!
25.11.2011
Fikk et tilbud som var halvparten av et annet tilbud. Jeg skulle fikse opp noen feil etter eu-kontroll for å få bilen godkjent - skifte støtdempere bak, skifte noen pærer og så slet jeg med høy røykverdi. De kom med pristilbud på alt, med unntak av røykverdi som de sa det var vanskelig å beregne pris på. Sjefen på verkstedet var hyggelig og imøtekommende og svarte på alle spørsmålene jeg hadde, jeg fikk låne hans private bil siden de ikke hadde noen lånebiler.

Jeg kom litt nervøs tilbake til verkstedet og fryktet de hadde endra prisen en del etter å ha fiksa røykproblemet. Og det hadde de. Jeg skulle betale 2800 kr for alt, med unntak av røykproblemet - og endte opp med å bli belastet for... 2628 kroner. Billigere enn uten røykproblemet. Én stykk fornøyd kunde med én stykk strøken bil.

PS: De oppdaterte også eu-manglene for meg, så jeg slapp å dra tilbake og bruke ekstra tid og penger for å ta etterkontrollen på det forrige verkstedet som hadde påpekt manglene.
21.10.2011
Vi fikk et tilbud som virket litt for godt til å være sant, men tok sjansen allikevell. Var forberedt på at de gjerne ville be om noe mer i betaling og skylde på ett eller annet som jeg ikke har forstand på. Da jeg kom for å hente bilen fikk jeg dette bekreftet, de hadde regnet feil, jeg stålsatte meg og merkostnaddene var på hele 7 kroner.
De holder det de lover og forholder seg til den prisen de har gitt. Kan anbefales på det varmeste.
Anne
05.09.2011
La ut forespørsel på BilEier.no for utbedring av EU-anmerkninger til min Opel Astra `95. Var skeptisk til halvert pris av andre tilbud, men ved nærmere søk på nett ble Bilsenteret AS valgt.

Andre verksteder ga tilbud fra 10-13.000,-

Bilsenteret AS tok 5000,- for samme jobb inkl. lånebil.

Kjempe fornøyd med service. Kom til avtalt tid en dag, men da jeg ikke hadde ytret ønske om lånebil, og lånebilen var utlånt, endret vi til noen dager senere uten problemer.

Det er nå gått en mnd og jeg har ikke hatt noen problemer tilknyttet reperasjoner som ble utført.

Kommer til å benytte de igjen!
28.06.2011
Hadde min 2006 modell Subaru Outback på 75000km service. Halv pris av merkeforhandler. I tillegg til service ble det sjekket noen slitedeler som de ikke tok ekstra betaling for.
Fikk lånebil uten tillegg i pris.
Topp service - heretter slutt på merke verksted for min del.
02.04.2011
Leverte min -07 Subaru Outback inn til Bilsenteret for 90 000 - service, samt bytte av bremseklosser bak.

Prisen ble ca halvparten av hva merkeverksted skulle ha for samme jobben - i tillegg fikk jeg gratis lånebil (gammel Mercedes med mye sjarm... :) en hel dag.

Anbefales!
23.02.2011
Sendte ut en forespørsel på å skifte registerrem på bilen gjennom Mitt oppdrag, og jeg fikk etter en uke svar fra Bilsenteret AS på Rykkin. De gav en bedre pris enn det jeg fikk ved å ringe rundt, og de satte også opp skifte av vannpumpe - noe jeg ikke var klar over burde skiftes samtidig, men som andre verksteder bekreftet ville blitt et tillegg. Jeg ble også tilbudt en lånebil jeg kunne benytte mens de reparerte bilen.
Reparasjonen ble gjort uken etter jeg tok kontakt.

Kort ventetid
Ingen forsinkelser
Tydelig prising
Lånebil

Veldig fornøyd med arbeidet.
22.11.2010  Copyright © 2018 BilEier.no Personvern/cookies