BilEier.no
Forsiden

Trenger du verksted?

  • Legg inn en forespørsel, velg aktuelle verksteder, og motta tilbud. Så sparer du kanskje tusenvis av kroner!
  • Du står helt fritt til å akseptere eller avslå tilbudene du får
  • Vi varsler deg når neste EU-kontroll nærmer seg!
Tjenesten er gratis og medfører ingen forpliktelser

Toyota Haugesund As

Navn: Toyota Haugesund As
Adresse: Salhusvegen 169, 5538 Haugesund
Telefon: 52704400
Orgnr: 982685133
Tjenester: EU-kontroll, Årlig service, Rustbehandling, Biloppretting, Billakkering, Verksted, Bildekk, Bilglass, Tectyl-behandling, Understellsbehandling, Bilfelger, Eksosanlegg, Forstillingskontroll, Firehjulskontroll, Registerreim, Chiptuning
Bilmerker: Lexus, LexusLS, Toyota


Toyota Haugesund AS er Toyota-forhandler, og en av få komplette bilforhandlere i distriktet. Vi utfører alle operasjoner innen bil; salg av nye- og brukte biler, delelager, mekanisk verksted, karosseriverksted, lakkeringsverksted og egen bilpleieavdeling.
Toyota Haugesund AS er lokalisert i Salhusveien 169, med enkel tilkomst fra Karmsundsgaten og Salhusveien.

Siste omtaler: Skriv ny
KvalitetPrisKommentarDato
Elendig service, koblet med dårlig kvalitet på verkstedet gjør at dette er en forhandler man bør unngå. 29.07.2013
Vært her 3 ganger og bilen min er ikke bedre enn den var, men faktisk værre, delen jeg kom for å ordne virker dårligere enn før!!!!! 29.07.2013
Vi kjøpte en eldre Toyota Corolla her som ble sagt at bare hadde hatt en eier og som det aldri hadde vært noen store problemer med. Siden den var i perfekt stand gav vi 35000 kroner for den.
Etter en liten stund begynte vi å få problemer med motoren. Bensinmotoren hørtes ut som en gammel dieselmotor, og det var skingrende lyder fra viftereima, og det ristet kraftig i bilen om vi kjørte i 70/80 km/t.
Det viste seg at bilen hadde hatt 6 eiere før oss, og at det hadde vært flere store reparasjoner, og at den slett ikke var nyoverhalt når vi kjøpte den. Alle papirer var selvfølgelig fjernet fra hanskerommet når vi så på den.
Vi ble løyet rett opp i ansiktet og mildt sagt rundlurt av en sleip og overlegen selger. Anbefaler alle å holde seg langt unna denne forhandleren!
25.04.2011
Svingte innom engang da bilen plutselig lagde en utrolig høy skrikelyd.
Når jeg ENDELIG fikk snakket med en mekanikker så bråsnudde han å gikk sekundet han fant ut at jeg ikke hadde en Toyota.
26.12.2010  Copyright © 2018 BilEier.no Personvern/cookies