BilEier.no
Forsiden

Trenger du verksted?

  • Legg inn en forespørsel, velg aktuelle verksteder, og motta tilbud. Så sparer du kanskje tusenvis av kroner!
  • Du står helt fritt til å akseptere eller avslå tilbudene du får
  • Vi varsler deg når neste EU-kontroll nærmer seg!
Tjenesten er gratis og medfører ingen forpliktelser

Mja Bilservice ASGå til hjemmeside   |  Vis kunngjøringer

Siste omtaler: Skriv ny
KvalitetPrisKommentarDato
Etter mange år med å flakke fra verksted til verksted har jeg endelig funnet "Verkstedet i mitt hjerte" Alltid veldig hyggelig folk som er ærlige og tar bilen og deg seriøst. Kommer med gode og konkrete tilbakemeldinger og "finner" ikke på mer-arbeid som ikke trengs. Vi har ved flere anledninger tatt bilene våre fra "merke-verksteder" som har feildiagnosert bilene våre og nekter i etterkant at de har gjort noe feil og så har Lund bil funnet ut hva problemet virkelig var og fikset det - enkelt og greit. Gutta i Lund bil fortjener all heder og ære for den gode jobben de gjør med bilene og den fantastisk gode servicen de gir. For meg så fremstår de som et seriøst bilveksted i motsetning til "merkeverkstedene" som jeg bare har følt meg lurt og robbet av. 27.09.2016
Og til deg med bremseproblemer...
Har hørt at flere verksteder rundt forbi får klager på utførte bremsejobber. Det er ofte fordi kundene alltid skal spare på kronene og kun fikse det aller nødvendigste. Og når de blir informert om alle deler i bremsesystemet og at det kan være flere årsaker, blir det ikke flere klager fra kundene.
Skulle jeg klaget på alle feilene jeg har oppdaget at feks Bavaria, Møller bil osv gjør, som er MERKEVERKSTED, da kunne jeg skrevet mye her :)
Feks å bli anbefalt å må flushe en ny girkasse montert på garanti av Bavaria??? Hva er DET for en beskjed å få??? Så synes kanskje det er litt viktig å være 110 prosent informert om hver minste detalj om en ting før man klager. Som oftest er de som klager, folk som ikke har annet å gjøre. Et eksempel: jeg jobber selv i butikk, og ble overhøvlet av en kunde. Noen dager etterpå stod jeg bak han i kassen i en annen butikk, og hva tror du han gjorde der?? Jo, han klaget og overhøvlet personalet :)
Kos dere! :)
28.04.2015
Til info, så har ikke Tinnheia Bil lov til å "se bort fra" allerede påpekte mangler. Det er imot reglene til statens vegvesen. Så her har DE gjort en GROV feil. Og så er det vel en grunn til at MJA Bilservice snart er det eneste frittstående verksted i byen som IKKE er blitt stengt av Statens Vegvesen pga slurv i EU kontroller.
Og til slutt, så er ikke verkstene ansvarlige for innbrudd i private biler så lenge de ikke står inne i verkstedet. Skal du politianmelde Sørlandssenteret hvis det har vært innbrudd i bilen din mens du var og handlet i 4 timer???
28.04.2015
Jeg har vært her to ganger. Den ene gangen avdekket de flere ting på EU-kontrollen som ikke var tilfelle. Jeg satte bilen på Tinneheia Bil som faktisk lot være å fikse flere av feilene Mja hadde kommentert. Bare tull sa de på Tinnheia som sparte meg for 6000 kroner. Andre gangen ble jeg frastkålet alt i bilen... MENS den stod på verkstedet og DE hadde nøklene. De avviste alt. Heldgivis hadde jeg forsikring som dekket det, men verkstedet ble politianmeldt. 02.07.2013
Dårlige på bremsefiksing, alt det de har reparert måte tas på nytt etter noen mnd. etter at de hadde tatt alt, bremser+breseskiver+++ 18.02.2013  Copyright © 2018 BilEier.no