BilEier.no
Forsiden

Trenger du verksted?

  • Legg inn en forespørsel, velg aktuelle verksteder, og motta tilbud. Så sparer du kanskje tusenvis av kroner!
  • Du står helt fritt til å akseptere eller avslå tilbudene du får
  • Vi varsler deg når neste EU-kontroll nærmer seg!
Tjenesten er gratis og medfører ingen forpliktelser

Lth Bil ASGå til hjemmeside   |  Vis kunngjøringer

Siste omtaler: Skriv ny
KvalitetPrisKommentarDato
Ikke nok med at de var dårelig, men de driver og stjeler deler fra bilen din og bytter dem til falske deler, jeg skule bytte katalizator hos dem, etter 2 dager gikk jeg får og hente bilen, de hadde stjelet steroanlege mitt og hadde putta en anen uorginal stroanleg.
Til slut han innrømte det at han hadde gjort, måte kjøpe en ny og instalere, det gjorde han dagen etter.
Så folkens ikke dra ditt, orginale delene dine fra bilen kan bli borte, DEM STJELER. AMBEFALLER STERKT OM OG IKKE DRA DITT.
17.08.2017
Endte opp med feil i form av rødt motorlys og halv motorkraft på min bil etter skifte av olje og likedan pollenfilter på Quickstop. Måtte ta bil til merkeverksted for utbedring. Quickstop nektet å betale. Quickstop mente at det ikke hadde sammenheng med service og hevdet også at bilen kunne vært innlevert med feil. Utrolig men sant. 03.12.2013
Har brukt Quick stop en rekke ganger på min BMW X5. De leverer alltid raskt og bra. De opererer med gode priser sammenlignet med konkurrenter, og er veldig fleksible på å møte behov om raskt service, og strekker seg langt for kunden. 24.04.2013
Leverte inn en BMW 630CI 2005mod, 520d 2007mod, 320cab 2008, mercedes e-klasse 250cdi 2010mod. Er veldig fornøyd med deres jobb, gjør en god jobb til en meget bra pris. Og er utrolig flinke med arbeid når det kommer til nye og eldre biler. Super bilvask, jævlig bra rens, og utrolig flinke når det kommer til alt innenfor bilpleie!!

Full pott i mine øyne, test gjerne ut Quick Stop kalbakken,og bli fornøyd med arbeidet.
27.08.2011
Super på bilvask!
Flinke på service. Leverte bilen min (520d E61)for Olje service og skift av bakskivene samt klossene. Dette ble gjort til superpris, service og kvalitet.

De får dessverre ikke full pott, da man fikk lite hjelp i ekspedisjonen (ingen møtte opp) + at verkstedet ser veldig rotete ut.
12.01.2011  Copyright © 2018 BilEier.no Personvern/cookies